Prislista

Vi erbjuder även räntefri delbetalning.

Restylane/Juvederm

Inför en behandling med Restylane/Juvederm träffar du en av våra certifierade behandlare för en personlig konsultation där ni tillsammans går igenom dina  behov och önskemål. Baserat på det rekommenderar behandlaren vilken behandling som är lämplig och tillsammans beslutar ni om vilken behandling som ska utföras. Konsultationen är en viktig del i vårt arbete för att sedan kunna ge dig bästa tänkbara behandling. 

Coolsculpting

CoolSculpting är en icke kirurgisk metod som tar bort överflödigt fett genom kontrollerad kyla. Passar speciellt bra till områden på kroppen som är svåra att komma åt genom kost och träning. Inför din behandling får du en kostnadsfri konsultation där du tillsammans med en av våra specialister går igenom vilken typ av behandling som passar bäst för just dig.

 

 

Laser/hårborttagning - LightSheer Desire diodlaser

Denna metod har den optimala våglängden 805nm för effektiv hårreducering. LightSheer har funnit på marknaden sedan 1999 och finns World wide. Den anses vara guldstandard när det gäller hårreducering. Alla hudtyper kan behandlas från ljus till mörk. Vid laserbehandling passerar en ljusstråle med energi ner genom huden. När ljuset når hårstrået med pigment bränns hårsäcken och roten.