Berättelser

Agnetha Ljungberg, 65 år
Jag är lite överviktig och tycker att det är jättetråkigt att banta. När jag fick höra om CoolSculpting blev jag nyfiken eftersom det är en icke kirurgisk metod. Det kändes seriöst. 

Efter en konsultation med ”min” behandlare bestämde jag mig för att pröva. Konsultationen upplevde jag som mycket proffsig, jag fick veta exakt vad som skulle hända och hur det skulle kännas. Hon, i det här fallet var också noga med att berätta om eventuella biverkningar. Jag hade bestämt mig för att jag ville behandla midjan. 

Själva behandlingen kändes inte alls, annat än att det blev kallt. Det enda som jag upplevde som lite obehagligt, var massagen man fick direkt efter behandlingen för att mjuka upp och få i gång cirkulationen. Massagen varade bara i två minuter så det var ändå överkomligt. Jag fick också blåmärken och blev lite svullen efteråt. Men det är individuellt hur man känner och reagerar, jag fick så bra information innan så jag var beredd på vad som skulle hända och det var inget som var särskilt jobbigt.

Det bästa med CoolSculpting tycker jag är att man kan förbättra olika kroppsdelar utan kirurgiska ingrepp. För mig blev det stor skillnad, nu ska jag ta bort hänget under hakan och göra framsidan på magen också.

Jag skulle definitivt rekommendera CoolSculpting till alla som funderar på att förbättra ställen som inte träning eller dieter kommer åt på kroppen!

 
Agnethas högra sida 10 veckor efter en behandling.

Agnethas högra sida 10 veckor efter en behandling.