Om oss

Under åren som praktiserande tandläkare upptäckte vi att allt fler patienter visade intresse för andra sorters ”skönhetsbehandlingar” än till exempel en ny fasad. När patienten fick se resultatet av sin behandling i spegeln blev reaktionen nästan alltid att man istället såg någon rynka eller oönskad hårväxt extra tydligt. 

Funderingar på att erbjuda något mer, till exempel hårborttagning på våra praktiker föddes men av oro för att verka oseriösa förkastade vi den idén. 

När sedan fler och fler tandläkare och sjuksköterskor började lägga filler och botox och vi märkte att efterfrågan på den sortens tjänster bara växte, så kom tankarna om hårborttagning åter upp. Samtidigt fick vi höra talas om CoolSculpting, en icke-kirurgisk metod som reducerar fettceller genom kyla. Vi blev nyfikna inte minst för egen del och började utforska även detta område.

Efter studier och utbildning inom samtliga tre områden, känner vi oss trygga med att nu förverkliga tankarna som började med viljan att erbjuda något mer än tandvård. Vi känner oss trygga med att rekommendera dessa behandlingar till alla som vill hjälpa den naturliga skönheten lite på traven.

Företagsledare, leg. Tandläkare
Eva Malmberg Reznik och Christina Efstratiadou